(iOS) Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem kodira neomejeno število draguljev
Mar 9, 2022 2:28:22 GMT
Post by ezbazorlower on Mar 9, 2022 2:28:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejeno število draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacija je neverjetna, saj mi literarno pomaga, da se naučim in vidim razliko med besedami, ki je resnična, zdaj se učim japonščino zaradi svojega najljubšega animeja Beyblade
Uporabljam ga nekaj dni. Zelo uporaben je predvsem, kako prikazuje pisanje. Pomaga mi pri učenju japonskih abeced.
Dobra aplikacija, res zelo pomaga.
Ta aplikacija mi je najboljša, ker je podobna hindujskim jezikom, ker sem Indijec, zlahka se naučim japonščino in najboljši ap
Odlično je, če se želite hitreje naučiti abecede japonščine. Pomaga pri pisanju. Hvala vam.
To je ena najboljših aplikacij za začetnike, ki imajo res zmedo glede abecednih težav JP. Hvala za to aplikacijo.
👁️👄👁️🤫
Dobra aplikacija za začetnike
dobre aplikacije za učenje in pisanje japonščine
popravlja moje pisanje in ponuja teste, ima katakano in hiragano, poučno in praktično, hvala!
Slab uporabniški vmesnik in oglasi vsako sekundo
Zelo uporabna aplikacija, vendar so oglaševalci non stop.
Japanese Alphabet, Japanese Letter Writing Edukasyon pori
To je zelo preprosta aplikacija
Dobra praksa za učenje hiragane!
Odlična aplikacija, zaradi katere sem razumel podobnosti med abecedami (ker so tiste, ki niso preveč različne, postavljene tik pod njimi), zato sem se jih naučil veliko hitreje uporabljal že prej.
tako lepo, zdaj se lahko začnem učiti pisati in brati japonski jezik
Super aplikacija
Odlična aplikacija, res uporabna in enostavna za uporabo.
Naučil sem se brati japonsko hiragano in katakano 1. stopnja, zdaj je čas za 2 stopnjo, to so besede... Potem slovnik... Potem kanji... Vseh 20.000 bom naredil vse...
Maciwww
Zakaj ni kanji, sovražim to
日本のアルファベット、日本語の手紙 教育 shyu
Res je dobro in zelo enostavno.
pet zvezdic!! Res sem se naučil veliko japonskih črk!! tako enostavno jih je preučiti!!
Predobro
To je grozno. Napisal sem, kar je pisalo, vendar ga je kar naprej odpravljal, to je grozna aplikacija, ne uporabljajte je, ne izgubljajte časa, obstaja aplikacija, ki se imenuje, da jo napišete v japonščini. Popolnoma raje imam tisto, neverjetno. Pojdi uporabi to.
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game নৈমিত্তিক kpj
bilo je veliko znakov, ki so bili napačni (na podlagi ikone v primerjavi s prakso sledenja v znakih harigana) kot v veliki meri.
to je odlična aplikacija, ki vam bo pomagala brati in pisati japonščino
Res super aplikacija mi je všeč, hvala. S tem se lažje učim, prosim, da možnost, da lahko natisnete stran za vadbo IRL, sicer pa je dobra aplikacija Arigato. Prosim, naredite razdelek, kjer se lahko naučite pisati besede, ne vem, kako združiti črke
Za začetnike, kot sem jaz, je popolnoma priročno
To je lep način za učenje japonščine
Enostaven za učenje abecede!
Ta aplikacija je res dobra, saj mi veliko pomaga pri učenju japonščine
Dobro....
Vau je dobro, jk ni haha japonska je tako prašičja, da ne morem 5 aplikacije
Vip sem kupil novembra 2020. Dobil sem nov telefon in se poskušal prijaviti in mi pove, da že imam profesionalca, vendar mi še vedno prikazuje oglase. Razvijalcem sem poslal e-pošto o težavi brez odgovora. Če želite vaditi japonščino s to aplikacijo. To je dober. Bodite pripravljeni na veliko oglasov in brez pomoči razvijalcev.
Dobro je, vendar je ena napaka. Zato mu dajem 4 zvezdice.
Všeč mi je ta aplikacija ☺️💖
Všeč mi je ta aplikacija, ker sem napol Japonec s Filipincem, tako da さようなら
ta aplikacija mi res pomaga, da se naučim govoriti nihongo in pisati japonske besede!
Ljubim to. S to aplikacijo se učim japonščino. Poleg tega je na voljo veliko videoposnetkov, ki vam bodo olajšali razumevanje.
Lepa aplikacija
Grafika je ok, ampak....
Alphabet Japonais, Écriture De Lettres Japonaises Enseignement vuq
Je zelo dobra aplikacija za začetnike N5 in zagotavlja natančnost pisanja japonščine👍👌👌😊👏👏👏
Ta aplikacija mi je zelo všeč ... zelo koristna za učenje japonščine
Ne postelja
To je tako super za začetnike
pomoč, ta aplikacija ima angleški prevod, ne razumem abecede, prosim, če ne, dodajte
Ta aplikacija zelo pomaga pri učenju 😊
Zelo dobro
Za začetnike je dobro, da se učijo
ตัวอักษรญี่ปุ่น, การเขียนจดหมายภาษาญี่ปุ่น การศึกษา llx